Årets Wireless-navne siger noget om, hvem vi måske kan forvente på de danske festivaler

Årets Wireless-navne siger noget om, hvem vi måske kan forvente på de danske festivaler
21 Savage. (Foto: Sue Kwon)

Vi har allerede set de overdådige plakater for udenlandske festivaler som Primavera og Coachella, og nu er også Wireless Festival klar til at løfte sløret for størstedelen af årets program.

Ligesom spanske Primavera plejer den britiske hiphopfestival at være en god indikator for, hvem der lægger vejen forbi de danske festivaler, og flere af navnene er da også allerede blevet booket til Roskilde Festival.

Søndagens hovednavn er således Doja Cat, der også spiller Roskilde, mens også Ice Spice, J Hus og Sexyy Red går igen. Nicki Minaj er også booket til Wireless, men hun lægger vejen forbi Royal Arena til juni.

Ikke desto mindre er der stadig en række af de nye Wireless-navne, vi godt kunne tænke os at få til Danmark. Lørdagens hovednavn er eksempelvis 21 Savage, der for nylig udgav albummet ‘American Dream’, mens fredagen foruden Minaj også byder på en special guest-optræden fra Future.

Se alle navnene i Instagram-opslaget herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af