Dave Chappelle tog pis på ham i ny Netflix-special – nu reagerer Lil Nas X

Dave Chappelle tog pis på ham i ny Netflix-special – nu reagerer Lil Nas X
Lil Nas X. (Foto: PR)

Dave Chappelle har netop udgivet en ny Netflix-special, ‘The Dreamer’, og her tager komikeren blandt andet tykt pis på musikeren Lil Nas X.

Præmissen for indslaget er, at Chappelle har en samtale med et barn, hvis drøm er at blive Lil Nas X. »Jeg vil være den mest gay n**ga, der nogensinde har levet«, joker Chappelle i det omtalte klip og fortsætter:

»Jeg vil lave en musikvideo, hvor jeg slider ned ad en stripperstang til helvede, og jeg sutter djævlens pik klokken 10 på BET (tv-kanalen Black Entertainment Television, red.), mens alle børnene er vågne og kan se mig«.

Joken er efter alt at dømme en reference til den omdiskuterede musikvideo til sangen ‘Montero (Call Me By Your Name)’, hvor Lil Nas X netop tager stripperstangen til helvede og giver djævlen en lapdance.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Onsdag kom modsvaret så fra Lil Nas X, der tog til tasterne på X (tidligere Twitter) for at understrege, at han og djævlen altså ikke længere er sammen.

»I bliver nødt til at give slip på ‘Call Me By Your Name’, djævlen og jeg slog op for tre år siden. I opfører jer som skilsmissebørn«, lød det fra sangeren, der da også i november varslede en ny, kristen æra for sin musik.

Se både den omtalte joke og reaktionen fra Lil Nas X herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af