Eminem er klar på at lave et fællesalbum med 50 Cent: »Det ville være sindssygt«

Eminem er klar på at lave et fællesalbum med 50 Cent: »Det ville være sindssygt«
50 Cent og Eminem. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

I 00’erne var Eminem og 50 Cent to af verdens absolut største rapstjerner, og de samarbejdede dengang på en lang række numre. Men de gik aldrig så langt som at indspille et helt album sammen.

Det råder de muligvis bod på i fremtiden. I hvert fald hvis det står til Eminem.

Complex rapporterer, at Eminem nyligt har gæstet et radioprogram på Shade 45, og talt med dj’en Whoo Kid, og her faldt snakken på et muligt album med den tidligere samarbejdspartner. Og her var raplegenden altså meget åben for at få et fællesalbum med 50 til at ske.

»Jeg ved ikke, hvor idéen kom fra, men det ville være sindssygt«, lyder det. »Jeg prøver at få ham til at lave et album mere. Vi har brug for endnu et 50-album. Han er on a roll lige nu. Uanset, hvad han har brug for af mig, så er jeg klar. Det ville være crazy, et album med mig og ham«.

Nu er spørgsmålet så bare, hvem der får de to rappere i studiet sammen? Hvis bare de begge to kendte en legendarisk producer, der var kendt for at få det bedste frem i dem begge to… hvem kunne det være?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af