Pharrell Williams på vej med animeret Lego-film om sit eget liv

Pharrell Williams på vej med animeret Lego-film om sit eget liv
Pharrell i 2006. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Det er nok de færreste, som har gået og sukket efter en biopic om Pharrell Williams’ liv. Endnu færre har tænkt, at historien skulle fortælles med animerede Lego-klodser.

Det er imidlertid tilfældet for den kommende film ‘Piece by Piece’, som Pharrell netop har annonceret, skriver Deadline.

»Hvem skulle have troet, at det at lege med Lego som barn ville udvikle sig til en film om mit liv. Det er bevis for, at alle andre også kan gøre det«, skriver Pharrell i et Instagram-opslag med filmens plakat.

Plakaten afslører desuden, at ‘Piece by Piece’ kommer i de amerikanske biografer 11. oktober.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Piece by Piece’ instrueres af Morgan Neville, som vandt en Oscar i 2014 for dokumentaren ’20 Feet From Stardom’.

»For fem år siden henvendte Pharrell Williams sig til mig med idéen om at hjælpe ham med at fortælle sin historie gennem Lego-animation«, fortæller Neville til Deadline.

»Det var et af de sjældne øjeblikke, hvor jeg på et sekund vidste, at det var en rejse, jeg ville med på. Jeg er taknemmelig for vores partnere hos Focus Features og hos Lego Group for deres tro på vores vanvittige mission. Vi samlede et utroligt team af kreative samarbejdspartnere til at hjælpe med at lave en ny slags film. Jeg kan ikke vente på, at folk får det at se«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af