The Weeknd når vild Spotify-milepæl som den første nogensinde

The Weeknd når vild Spotify-milepæl som den første nogensinde
The Weeknd. (Foto: Brian Ziff/PR)

The Weeknd er færdig med at lave gæsteoptrædener på andres sange. Det er der måske heller ikke så meget grund til, når man selv er blandt de mest streamede artister overhovedet på Spotify.

Nu har kunstneren med det borgerlige navn Abel Tesfaye nået en imponerende milepæl på musiktjenesten.

Hans kæmpehit ‘Blinding Lights’ fra 2020, der allerede var tjenestens mest streamede sang nogensinde, er nu også det første nummer til at nå fire milliarder Spotify-afspilninger. Det skriver Complex.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg kommer aldrig til at holde op med at være ydmyg over, at noget, jeg skaber, når ud til millioner af mennesker for slet ikke at tale om milliarder!«, lyder det fra The Weeknd i en udtalelse til Complex.

»Jeg er så taknemmelig for, at denne sang får folk til at føle sådan, at de bliver ved med at vende tilbage for at lytte«.

Spotify har i anledning af den vilde rekord lavet en lille video med et trofæ, der forestiller The Weeknds skikkelse. The Weeknd selv har også postet en story, hvor han holder statuetten. Se begge dele herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Screenshot af The Weeknds story.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af