Daft Punk-trommeslager afslører, at uudgivet album er på vej: »De arbejder på det«

Daft Punk-trommeslager afslører, at uudgivet album er på vej: »De arbejder på det«
Daft Punk. (Foto: PR)

For tre år siden gik Daft Punk i opløsning. Dermed svandt håbet om flere album fra den franske houseduo godt og grundigt ind. Eller hvad?

Trommeslageren Quinn, der samarbejde med Daft Punk om deres sidste album, ‘Random Access Memories’ fra 2013, kan nu fortælle, at duoen faktisk har materiale til et femte album i gemmerne. Det gør han i et videointerview med det studenterdrevne medie Alt.News 26:46, skriver Consequence.

I 2018 var Quinn således med de elektroniske legender i studiet for at indspille musik til et femte album, der skulle komme efter ‘Random Access Memories’, men som Daft Punk stadig gemmer på – og arbejder videre på.

»Det er i limbo. Jeg bliver ved med at tjekke ind. Jeg får at vide, at de arbejder på det. Det er på vej ud af skabet. Jeg spurgte Daft Punk om tilladelse til at snakke om det til en anden artikel, fordi de er meget hemmelighedsfulde, som du ved. Og nogle fantastiske fyre«, siger Quinn i interviewet.

»Det unavngivne album, jeg tror det vil være en masse spontane ting«, tilføjer trommeslageren, der var i studiet med Daft Punk i fire-fem dage.

»Jeg kan huske, at jeg spillede denne ene ting – mit piano board, indersiden af et klaver – jeg satte min sparkepedal på strengene og spillede på det som en stortromme. Jeg kan huske, at de fyre virkelig elskede det. Jeg ved ikke, om det kommer med på albummet. Det var de skøreste, underligt klingende ting«.

Se hele videointerviewet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af