Ice Spice bekræfter, at hun langer ud efter rapkollega på ny single

Ice Spice bekræfter, at hun langer ud efter rapkollega på ny single
Ice Spice i 'Think U The Shit (Fart)'-musikvideoen. (Foto: PR)

I sidste uge udgav Roskilde Festival-hovednavnet Ice Spice singlen ‘Think U The Shit (Fart)’ med det latrinære omkvæd »Think you the shit, bitch? / You not even a fart«.

Nu har Ice Spice bekræftet, hvem sangen er rettet mod, skriver HipHopDX.

For som fans allerede har spekuleret i, disser Ice Spice rigtignok rapkollegaen Latto med linjen »I got my foot on they necks, I can’t let up/ She all on the floor, told her get up«, der refererer til Latto-sangen ‘Put It On Da Floor’.

Ice Spice fortalte fredag, at hun langer ud efter Latto med sin nye single, under en livestream på X Spaces. Her forklarede rapstjernen, at hun blev provokeret af, at Latto har en Ice Spice-musikvideo i baggrunden af et kort videoklip, hvor Latto selv rapper en bid af et nummer.

»Jeg så, at jeg er i baggrunden af dit weak-ass klip«, sagde Ice Spice. »Så jeg var sådan, ‘Lige et øjeblik – er det mig?’. Jeg har det sådan: ‘Okay, når vi nu snakker om mig, lad os da snakke om mig’, og jeg udgav den (singlen ‘Think U The Shit (Fart)’, red.)«.

»Jeg var sådan: ‘Det her må være fake – det her er kunstig intelligens’«, fortsatte rapperen. »Men bitches er kække, så jeg var sådan, ‘Okay, vi er kække i dag’«.

HipHopDX har samlet Ice Spices forklaring og Lattos videoklip i X-opslaget herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af