K-pop-stjerne skuespildebuterer i ‘The White Lotus’ sæson tre

K-pop-stjerne skuespildebuterer i ‘The White Lotus’ sæson tre
Lisa under en Blackpink-optræden i 2023. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Coachella)

Der er for tiden fuld gang i casting-nyhederne til den kommende tredje sæson af hitserien ‘The White Lotus’. Folk som Michelle Monaghan, Parker Posey og Jason Isaacs er blandt de bekræftede skuespillere.

Nu melder Deadline, at også en popstjerne slutter sig til castet. Lisa fra den storhittende K-pop-gruppe Blackpink, som lagde vejen forbi Royal Arena i 2022, skuespildebuterer nemlig i Mike Whites komedieserie.

Lisa, der har det borgerlige navn Lalisa Manobal, er formet af den koreanske musikbranche, men er faktisk thailænder. Hendes rolle er endnu ikke offentliggjort, men da tredje sæson af ‘The White Lotus’ skal foregå på et feriested i netop Thailand, kan man gætte sig til, at hun formentlig skal spille en lokal.

Seriens skaber har tidligere lovet, at den nye sæson, som får premiere engang i 2025, bliver »længere, større, vildere« end de to forudgående.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af