Kanye West og vennerne får speciallavede fodboldtrøjer af italiensk storklub

Kanye West og vennerne får speciallavede fodboldtrøjer af italiensk storklub
Kanye West. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kanye West, Rich the Kid og Playboi Carti lagde tirsdag vejen forbi Milano for at se hjemmeholdet Inter Milan spille en Champions League-kamp mod Atlético de Madrid.

Kampen foregik på stadionet San Siro, der er hjemmebane for både AC Milan og Inter Milan, og ved ankomsten blev de tre rappere tildelt speciallavede Inter Milan-trøjer med deres egne navne trykt på ryggen.

Ty Dolla Sign, Jaden Smith og Wests hustru, Bianca Censori, var ifølge Complex også til stede under kampen, som Inter Milan i øvrigt vandt 1-0.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den fine gestus skyldes måske, at fans af Inter Milan efter sigende synger kor på sangen ‘Carnival’ fra West og Ty Dolla Signs nye album, ‘Vultures 1’.

Sådan lød det i hvert fald i sidste uge fra HotNewHipHop, der blandt andet delte et klip fra en studiesession, hvor de såkaldte ultras ser ud til at indspille sangens skrålende kormelodi.

Netop Playboi Carti og Rich the Kid er features på ‘Carnival’, der i skrivende stund er det mest streamede nummer fra ‘Vultures 1’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af