Roger Waters kalder Bono »en kæmpe lort«

Roger Waters kalder Bono »en kæmpe lort«
Roger Waters. (Foto: Mariano Regidor/Redferns/Getty Images)

U2-frontmanden Bono er »en kæmpe lort«, og hans udtalelser er »klamme«.

Sådan lyder det ifølge Clash fra Roger Waters i et nyt interview med den arabiske tv-station Al Jazeera, hvor Pink Floyd-ikonet kritiserer Bono for hans udtalelser om krigen mellem Israel og Hamas.

Da U2 sidste år spillede et show i Las Vegas, brugte frontmanden anledningen til at mindes de mennesker, der mistede livet den 7. oktober under den israelske musikfestival Supernova.

»Set i lyset af, hvad der er sket i Israel og Gaza, virker en sang om ikke at udøve vold en smule latterlig – endda grinagtig – men vi har altid bedt for fred og ikke-vold«, sagde Bono dengang, inden bandet kastede sig ud i sangen ‘Pride (In the Name of Love’).

Den udtalelse faldt ikke i jord hos Waters, der længe har været kritiker af staten Israel, og som nu sætter ord på sine følelser omkring U2-koncerten, som han kalder »noget af det klammeste, jeg nogensinde har set i mit liv«.

»Enhver, der kender Bono, burde samle ham op i anklerne og ryste ham … indtil han stopper med at være en kæmpe lort«, lyder det således fra Waters i videointerviewet med Al Jazeera.

Se klippet herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af