To danskere har været med til at producere Kanye Wests nye album

To danskere har været med til at producere Kanye Wests nye album
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Lige da alle havde opgivet håbet om, at Kanye West rent faktisk ville udgive sit ofte udskudte fællesalbum med Ty Dolla Sign, landede det langt om længe her i weekenden.

Der er en lang række producere og gæsteartister involveret på ‘Vultures 1’, og to af dem er rent faktisk danske.

Nemlig producerne Morten Ristorp og Lukas B.L, der har været med til at skabe henholdsvis ‘Burn’ og ‘Do It’.

Morten Ristorp har før blandt andet samarbejdet med Beyoncé på ‘Cuff It’ fra ‘Renaissance’-albummet, og fik blandt andet et shout out af superstjernen, efter at hun vandt en Grammy.

Nu kan han altså tilføje endnu et superstjerne-collab til cv’et.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i december talte vi med Lukas B.L om, hvordan hans beats havde fundet vej til Kanye West. Han forklarede processen sådan her:

»En god sangskriver-ven, jeg sender beats til, var i session med Kanye og Ty Dolla Sign, og så valgte de sgu mit beat«.

Så hurtigt kan det altså gå.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanye West og Ty Dolla Signs nye album har fået titlen ‘Vultures 1’, og skulle være del af en udgivelsestrilogi. Albummet har allerede skabt en del kontroverser på grund af både sample-stridigheder og problematisk tekstindhold.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af