»De valgte sgu mit beat«: Lukas B.L har produceret en sang til Kanye Wests kommende album

»De valgte sgu mit beat«: Lukas B.L har produceret en sang til Kanye Wests kommende album
Lukas B.L. (Foto: Kristoffer Winkler)

Opdatering, 11. februar: ‘Vultures 1’ er udkommet, og Lukas B.L har bekræftet på Instagram, at han har været med til at producere sangen ‘Do It’.

Kanye West og Ty Dolla Signs kommende album, ‘Vultures’, kommer formentlig til at byde på musik fra en dansk producer.

Det fremgår af et Instagram-opslag lavet af det danske musikmanagement-selskab Camp 86.

Opslaget viser et klip af Kanye West og Ty Dolla Sign, der spiller nummeret ‘All This Money On The Floor’ til deres nylige lytteevent i Las Vegas.

Hertil skriver Camp 86, at sangen er »co-produceret af Lukas B.L«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om det opsigtsvækkende samarbejde udtaler Lukas B.L til Soundvenue:

»Det er sygt. En god sangskriver-ven, jeg sender beats til, var i session med Kanye og Ty Dolla Sign, og så valgte de sgu mit beat. De er ved at finde ud af, hvilke numre der skal på albummet, men det ser ret lovende ud«.

Kan du afsløre, hvilken sangskriver det var, der var i session med Kanye West?

»Det er en fyr, der hedder Chrishan. Det er også ham, der skaffede mig hul igennem i forbindelse med et nummer, jeg lavede med Tyla Yaweh og Chris Brown, og et andet nummer med Tyla Yaweh, Gunna og Wiz Khalifa«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lukas B.L har lavet musik for både amerikanske og europæiske rap-stjerner, og nu lader det til, at han også kommer til at producere et nummer for en af verdens mest kendte musikere.

‘Vultures’ er tidligere blevet udskudt og udkommer ifølge Kanye West og Ty Dolla Sign nu nytårsaftensdag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af