Ozzy Osbourne langer ud efter Kanye West for at bruge Black Sabbath-sample uden tilladelse

Ozzy Osbourne langer ud efter Kanye West for at bruge Black Sabbath-sample uden tilladelse
Kanye West i London. (Foto: Neil Mockford/GC Images)

Opdatering, 11. februar: ‘Vultures 1’ er nu udkommet på alle steramingtjenester.

Ozzy Osbourne er vred. Kanye West har nemlig tilsyneladende samplet Black Sabbath-sangen ‘Iron Man’ på sit nye album, ‘Vultures’, selvom Osbourne ikke har givet ham lov.

Ifølge Black Sabbath-frontmanden afspillede Kanye og samarbejdspartneren Ty Dolla Sign en sang, der gjorde brug af samplet, til en ‘Vultures’-lyttefest i Chicago torsdag.

Det kan man læse i et nyt Instagram-opslag fra Black Sabbath-frontmanden, skriver NME.

»Kanye West bad om tilladelse til at sample et stykke af en 1983-optræden af ‘Iron Man’ fra The US Festival uden vokaler, og han blev nægtet tilladelse, fordi han er en antisemit og har forårsaget usigelig smerte mod mange«, skriver Osbourne med reference til Kanyes antisemitiske udtalelser sidste år.

»Han brugte samplet alligevel til sin album-lyttefest i aftes. Jeg ønsker ingen association med denne mand!«, afslutter Osbourne.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til halloween sidste år havde Ozzy Osbourne og hustruen Sharon Osbourne sjovt nok klædt sig ud som Kanye West og Bianca Censori.

Kanye West har tidligere meldt ud, at ‘Vultures’ skulle udkomme i tre dele, med første del ude 9. februar – altså i går. I skrivende stund er en ‘Vultures’-udgivelse at finde på Apple Music, men ikke på Spotify.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af