Ice Spice afslører, hvad hun lærte af Taylor Swift: »Jeg glemmer det aldrig«

Ice Spice afslører, hvad hun lærte af Taylor Swift: »Jeg glemmer det aldrig«
Taylor Swift og Ice Spice. (Foto: Kevin Mazur/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Sidste år dukkede Ice Spice op på et remix af Taylor Swift-sangen ‘Karma’, og her gav popstjernen hende et råd, hun aldrig glemmer.

Det afslører hiphopkometen i et nyt interview med Billboard, hvor hun bliver spurgt ind til, hvad hun lærte af at samarbejde med veteraner som netop Swift og Nicki Minaj.

»Da jeg var i studiet med Taylor, like, jeg glemmer det aldrig. Hun sagde til mig: ‘Lige meget hvad, så bliv ved med at lave musik, og så skal alt nok gå’«, forklarer Ice Spice.

I samme omvæltning får Ice Spice også fortalt, at hun er »besat« af Lana Del Rey, og at hun betragter alle Del Reys sange som hits.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anledningen for interviewet var, at Ice Spice for nylig blev tildelt Billboards såkaldte Women In Music Hitmaker-pris. Tidligere er prisen blevet givet til Charli XCX og Dolly Parton.

Trods sin korte karriere har Ice Spice allerede nået at samarbejde med et væld af store stjerner, der foruden Swift og Nicki Minaj tæller navne som Rema og PinkPantheress.

Til sommer kan Ice Spice opleves på Roskilde Festival, og i skrivende stund arbejder hun på sit debutalbum, der bliver hendes første længere udgivelse siden ep’en ‘Like..?’ fra 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af