Kanye West og Ty Dolla Sign rørte ikke en mikrofon til deres ‘koncert’ på stor festival

Kanye West og Ty Dolla Sign rørte ikke en mikrofon til deres ‘koncert’ på stor festival
Ty Dolla Sign og Kanye West. (Foto: Zach Schuss/Helio PR)

Kanye West og Ty Dolla Sign var annonceret som hovednavnet torsdag aften på den amerikanske Rolling Loud California Festival. Da de gik på scenen, viste det sig imidlertid, at deres ‘koncert’ blot var en lyttefest for et album, der allerede er udkommet, skriver Variety.

Duoen gik således bare rundt på den røgfyldte scene i en time uden at røre en mikrofon. Imens blev deres aktulle album ‘Vultures 1’ spillet ud af højtalerne i sin helhed. De var som vanligt iført mørkt tøj, og Kanye havde taget sin hockeymaske på.

Ifølge Variety havde de fleste tilskuere regnet med at se en rigtig koncert, selvom festivalen havde været ukonkrete i annonceringen af Kanye West og Ty Dolla Signs optræden. »Vultures headliner ny torsdag aften«, skrev Rolling Loud i et nu slettet opslag på sociale medier.

I et efterfølgende videointerview med XXL har duoen forklaret, hvorfor de ikke gjorde andet end at afspille ‘Vultures 1’ til deres optræden.

»Folk kom bare for oplevelsen«, siger Kanye West i interviewet, hvor Ty Dolla Sign også kommer med ytringen: »Det er stadig bedre end andre folks koncerter, som har en mikrofon«.

Se videoklippet herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af