Pharrell var den eneste, som forstod Miley Cyrus post-‘Hannah Montana’

Pharrell var den eneste, som forstod Miley Cyrus post-‘Hannah Montana’
Miley Cyrus. (Foto: PR)

I går udgav Miley Cyrus og Pharrell Williams deres længe ventede single ‘Doctor (Work It Out)’, som Soundvenues Kristian Karl beskrev som »det festligste lægebesøg, du kommer til at opleve i år«.

Utroligt nok var den dansable single gemt væk i et årti, hvilket vidner om den indflydelse Williams har haft på Cyrus i hendes post Disney-æra. Det fortæller hun om i et interview med radiostationen Apple Music 1:

»Han var virkelig den eneste, som jeg virkelig kunne fortælle, hvad jeg virkelig ønskede, hvad jeg virkelige ønskede at lave, hvem jeg virkelig ønskede at være, hvad jeg virkelig ønskede at gøre«, siger hun og fortsætter:

»Jeg synes, Pharrell var perfekt, for det var næsten som om, han kunne være en stødpude for mig, men han ville ikke være en tøjle«.

Den 31-årige stjerne fortalte ovenikøbet, at Williams var den eneste som støttede hendes valg af frisure i sin tid.

»Jeg var sådan, ‘Pharrell, jeg vil virkelig ændre mig. Jeg vil virkelig have en stor forandring’. Han var nærmest den eneste – jeg vidste, at alle omkring mig ville sige nej – og han var virkelig den eneste, som jeg spurgte, ‘Hvad han synes?’ Og han sagde, ‘Gå med det i dag, i morgen, så snart du kan. Det lyder præcis som det perfekte at gøre’«.

Pharrell Williams bød også ind med, hvorfor han så gerne ville arbejde med hende:

»Jeg vil aldrig glemme bare det at møde hende på et tidspunkt, hvor folk havde udpeget hende til at være én speficik ting. Hun var Hannah Montana på det tidspunkt, og hun var ved at vokse op og ønskede virkelig at opleve livet, uanset hvor langt fra afgrunden det var, det var hende … Jeg husker hende bare at være et sted, hvor ingen rigtig forstod, hvad hun var, og jeg forstod det«, fortæller han.

Det vides endnu ikke, om ‘Doctor (Work It Out)’ er en single fra et kommende album, eller bare et enkeltstående samarbejde mellem Pharrell og Miley.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af