Miley Cyrus og Pharrells nye single er det festligste lægebesøg, du kommer til at opleve i år – se videoen til ‘Doctor (Work It Out)’

Miley Cyrus og Pharrells nye single er det festligste lægebesøg, du kommer til at opleve i år – se videoen til ‘Doctor (Work It Out)’
Miley Cyrus. (Foto: PR)

»I could be a doctor and I could be a nurse«. Sådan indleder Miley Cyrus ‘Doctor (Work It Out)’, sin nye single med Pharrell Williams. Og derefter iscenesætter hun det mest festlige lægebesøg, du kommer til at lægge ører til i år.

Det gyngende, ekstremt dansevenlige beat kunne ikke være lavet af andre end Pharrell, og Miley Cyrus har en fest på det. Det var dog lige før, vi aldrig fik dette nummer at høre.

‘Doctor (Work It Out)’ har utroligt nok været gemt væk i over et årti. Billboard rapporterer således, at sangen oprindeligt skulle have været med på Miley Cyrus’ 2013-album ‘Bangerz’.

Nu er den så endelig udkommet, og har også fået en video, der er all Miley. Popstjernen optræder alene foran en grå baggrund, og ligner én, der ikke har nogle sorger i verden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, om ‘Doctor (Work It Out)’ er en single fra et kommende album, eller bare et enkeltstående samarbejde mellem Pharrell og Miley.

Udgivelsen kommer efter et succesfuldt 2023 for Miley Cyrus, hvor hun hittede stort med ‘Flowers’ og udgav albummet ‘Endless Summer Vacation’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af