Sjælden Mac Miller-sang kan nu streames for første gang

Sjælden Mac Miller-sang kan nu streames for første gang
Mac Miller. (Foto: G L Askew II.)

Siden Mac Millers alt for tidlige død i 2018 er der kommet en del hidtil uudgivet musik ud, herunder albummet ‘Circles’. Nu er et sjældent nummer for første gang tilgængelig på streaming, skriver Stereogum.

‘The Quest’ hedder sangen, som faktisk udkom sidste år på vinyludgaven af Millers genudgivne 2013-album ‘Watching Movies with the Sound Off’ – i anledning af albummets 10-års jubilæum. Nu er sangen imidlertid også udkommet som single på diverse musiktjenester.

Sangen sampler ‘Phone Call’ fra Jon Brions score til filmen ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, som var én af Millers yndlingsfilm.

Sjovt nok har den afdøde rappers ekskæreste, Ariana Grande, netop udgivet albummet ‘Eternal Sunshine’, som er opkaldt efter samme film. Hendes nye musikvideo genskaber desuden scener fra sci-fi-romancen, der er instrueret af Michel Gondry og har Jim Carrey og Kate Winslet i hovedrollerne.

Lyt til ‘The Quest’ herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af