Soundvenue annoncerer stor Distortion-scene – og de første fire navne

Soundvenue annoncerer stor Distortion-scene – og de første fire navne
AV AV AV. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

I år vender Distortion for første gang i fem år tilbage til Nørrebro, og det bliver blandt andet med en Soundvenue-scene.

Soundvenues scene ligger i Distortion X-området omkring Den Røde Plads og Nørrebro Skatepark.

Her præsenterer Soundvenue og Distortion torsdag den 30. maj et stort lineup i krydsfeltet mellem pop og elektronisk musik, og i dag kan vi afsløre de første fire navne: Supergruppen AV AV AV og de fremadstormende Elsked, Thea Dora og Ung-skab. Vi offentliggør flere navne til Soundvenue-scenen i den kommende tid.

AV AV AV blæste senest benene væk under vores anmelder med albummet ‘All Inclusive’ og giver et dj-set på Soundvenue-scenen.

»AV AV AV når et nyt niveau af kunstnerisk modenhed, der folder melankoli ud på klubgulvet«, skrev Sune Anderberg i sin femstjernede anmeldelse af albummet.

Elsked. (Foto: MODERN-DAY architect)

Elsked er et af de mest interessante nye navne i den forening af pop og klubmusik, der for tiden præger dansk musik, mens Ung-Skab dyrker en unik blanding af pop, r’n’b og hiphop.

Nørrebro-musikeren Thea Dora har kun udgivet to sange indtil videre, men de er til gengæld også virke specielle.

Den sukkersøde electropop på ‘Rewind’ trækker tråde til minimalistiske pop-navne som Charli XCX og PinkPantheress, mens korvokalerne og de glitchede beats på ’Collected’ leder tankerne hen på Grimes.

Thea Dora. (Foto: Lina Palen)

Distortion X-området på Nørrebro rummer yderligere to scener hostet af Gravity og Red Bull.

Køb din billet nu via www.cphdistortion.dk/tickets. Du kan maxe ud med et Festival Pass, der giver adgang til alle Distortion-events, eller blot købe en billet til X Nørrebro.

Distortion afholdes fra den 29. maj til den 2. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af