Anderson .Paak-projektet NxWorries annoncerer nyt album – lyt til singlen ’86Sentra’

Anderson .Paak-projektet NxWorries annoncerer nyt album – lyt til singlen ’86Sentra’

Vi skal helt tilbage til debuten ‘Yes Lawd!’ fra 2016 for at finde det seneste studiealbum fra hiphopduoen NxWorries, der består af Anderson .Paak og producer Knxwledge.

Efter to års forspil med singlerne ‘Where I Go’ og ‘Daydreaming’ fra henholdsvis 2022 og 2023 har duoen nu omsider annonceret en albumopfølger, skriver NME.

‘Why Lawd?’ er titlen på NxWorries’ andet album, som udkommer 7. juni. Det har de netop afsløret på Instagram med en animeret videoteaser, der viser Anderson .Paak og Knxwledge cruise i en bil.

På videoens lydspor hører man også den nye, tilbagelænede single ’86Sentra’.

Skulle NoWxrries lægge vejen forbi Danmark med det kommende album, kan man håbe, at de leverer noget andet, end da de spillede på sidste års Northside Festival. Her gav Soundvenues anmelder, Kjartan F. Stolberg, to stjerner til koncerten, som han kaldte »årets store NorthSide-skuffelse«.

Se promovideoen og lyt til ’86Sentra’ herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af