Festivalen O Days offentliggør SBTRKT og Glass Beams

Festivalen O Days offentliggør SBTRKT og Glass Beams
Glass Beams. (Foto: PR)

Sommeren er pakket med festivaler med stærke lineups, men O Days har sin helt egen niché. Den københavnske festival går udenom de åbenlyse bookinger, og præsenterer elektroniske feinschmeckernavne i stedet.

I dag har festivalen annonceret endnu to navne, du næppe ville se andre steder. Nemlig australske Glass Beams og producerstjernen SBTRKT.

Britiske SBTRKT, som giver et dj-set på festivalen, har længe været en toneangivende producer på den elektroniske scene, og har samarbejdet med internationale stjerner som Vampire Weekend, Jessie Ware og Sampha. Glass Beams er et nyere navn, der har en del hype omkring sig, og som kombinerer vestlig musik med indisk.

»Et set med SBTRKT fortæller både, hvor den elektroniske scene har været, og hvor den er på vej hen. Vi er meget glade for at kunne præsentere ham i København. Han er ambitiøs, udfordrende og skifter retning, hver gang du prøver at kategorisere ham«, udtaler Theodor Clausen, musikchef for O Days, via en pressemeddelelse.

O Days har tidligere annonceret blandt andre The Blaze, The Blessed Madonne og Chase & Status.

O Days 2024 finder sted fra den 1.-3. august, og ligesom sidste år foregår det på Refshaleøen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af