Fontaines D.C. udgiver nyt album til sommer – se den syrede musikvideo til ‘Starburster’

Fontaines D.C. udgiver nyt album til sommer – se den syrede musikvideo til ‘Starburster’
Fontaines D.C. på Roskilde Festival i 2022. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Den sidste uges tid har noget ulmet på Fontaines D.C.’s sociale medier.

Først skiftede det irske postpunkband til et limegrønt profilbillede, så uploadede de et lyserødt coverbillede med ordet ‘Romance’. Senere smed de en forsmag på et nyt nummer på TikTok.

Nu har Fontaines D.C. som forventet afsløret, at de udgiver et nyt album om ikke så længe, skriver NME.

‘Romance’ udkommer 23. august og er bandets fjerde af slagsen. Senest udgav de 2022-albummet ‘Skinty Fia’ i 2022, som Soundvenues anmelder Kjartan F. Stolberg kaldte »deres hidtil bedste album«.

Mon de kan slå den præstation med ‘Romance’? Førstesinglen ‘Starburster’ lover i hvert fald rigtigt godt. Her har bandet trukket deres lyd over i et mindre punket, mere triphoppet udtryk. Forsanger Grian Chatten lyder dog stadig vilter og fuld af attitude, som man kender ham bedst.

Ifølge NME er sangen inspireret af et angstanfald, som Chatten har oplevet. Singlen kommer sammen med en rimelig syret musikvideo, hvor bandmedlemmerne har klædt sig ud med diverse masker og dragter.

Se ‘Starburster’-musikvideoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af