Her er den fulde spilleplan for årets Roskilde Festival

Her er den fulde spilleplan for årets Roskilde Festival
Orange Scene på Roskilde Festival. (Foto: Flemming Bo Jensen/PR)

Roskilde Festival har netop føjet 15 nye musiknavne til programmet, og i samme omvæltning har de endelig offentliggjort årets spilleplan.

Her kan vi eksempelvis se, at Astrid Engberg spiller årets første koncert under opvarmningsdagene søndag klokken 14 på Gaia-scenen, mens Yör følger trop på Eos-scenen tre kvarter senere. Det såkaldte First Days-program lukker tirsdag med en midnatskoncert fra den hypede dj Paydar.

Hovedprogrammet Final Days bliver skudt i gang af den afrikanske supergruppe Les Amazones d’Afrique, der indtager Eos-scenen onsdag klokken 17.15, hvorefter Lamin som allerede annonceret får æren af spille åbningskoncerten på Orange Scene – det går løs klokken 18.30.

Årets sidste Orange-koncert bliver leveret af r’n’b-stjernen SZA, der indtager hovedscenen lørdag klokken 23.00, mens Medina som bekendt står for at lukke teltscenen Arena klokken 01.00. Har man mod på mere musik derefter, står valget mellem Overmono og Faizal Mostrixx, der spiller årets absolut sidste koncerter på henholdsvis Apollo og Gaia klokken 02.00.

Se den fulde spilleplan på Roskilde Festivals hjemmeside HER.

SZA. (Foto: PR)

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler i en pressemeddelelse følgende om årets tidsplan:

»Det er nu, vores deltagere for alvor kan få overblik over årets program og dykke ned i placeringer og tider. Lanceringen af tidsplanen er af samme årsag en stor begivenhed for rigtig mange. Men selvom man forsøger at planlægge sin rejse gennem Roskilde Festival 2024, vil man helt sikkert også blive overrasket og ledt på afveje undervejs – helt som det skal være«.

Roskilde Festival 2024 finder sted fra den 29. juni til den 6. juli, og der er stadig partoutbilletter samt endagsbilletter til alle dage undtagen fredag. Udover de allerede nævnte navne byder programmet på blandt andre Skrillex, 21 Savage, Doja Cat, PJ Harvey og Foo Fighters.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af