Partynextdoor har lige udgivet årets uden tvivl mest beskidte albumcover

Partynextdoor har lige udgivet årets uden tvivl mest beskidte albumcover
Partynextdoor. (Foto: Daniel Prakopcyk)

Det har albumcover kommer helt sikkert til at få dig til at stoppe med at scrolle og muligvis også til at få morgenkaffen godt og grundigt galt i halsen.

Partynextdoor skal til at udgive sit første album siden ‘Partymobile’ fra 2020, og det bliver med et albumcover, der allerede nu har titlen som årets mest beskidte album-art sikret. Det er faktisk muligvis et af de mest liderlige albumcovers nogensinde.

Albumcoveret til Partynextdoors kommende udgivelse viser en nøgen kvinde set ovenfra. Hun har en rygtatovering med tallet ‘4’, hvilket antageligvis hentyder til, at det kommende album bliver Partynextdoors fjerde albumudgivelse, og har fået titlen ‘PND 4’.

Coveret har fået en del reaktioner – både positive og negative. Stjerneproduceren Diplo har opsummeret de flestes reaktion med denne Instagram-kommentar: »Holy shit«.

Albummet ‘PND’ udkommer den 26. april. Partynextdoor har indtil videre delt singlerne ‘Real Woman’ og ‘Resentment’ fra udgivelsen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af