Suspekt-koncertfilm kommer i biografen – se traileren

Suspekt-koncertfilm kommer i biografen – se traileren
Suspekt i Parken. (Foto: Nikolaj Bransholm)

I september 2023 løftede Suspekt karrieren til et nyt niveau. Efter mere end to årtier i hiphopmaskineriet vovede de sig ud i at invitere til en koncert i Parken – Danmarks største hiphopkoncert nogensinde uden for festivalregi.

Heldigvis viste Suspekt sig at være i stand til at leve op til de tårnhøje forventninger, de selv havde skabt. Soundvenue gav koncerten fem stjerner og skrev: »Suspekt havde et hav af gæster med på scenen, men det var trioens egne bedrifter, der gjorde deres Parken-show fortjent til titlen som den største danske hiphopkoncert nogensinde«.

Hvis du missede koncerten, så frygt dog ikke. Showet er nemlig blevet filmet og udkommer som koncertfilm. Og vi snakker ikke en smal dvd-udgivelse eller noget. For som altid med Suspekt kan det godt blive vildere.

Filmen hedder ‘Suspekt i Parken – Det kan godt blive vildere (Danmarks største koncertfilm)’, og den bliver vist i udvalgte Nordisk Film-biografer i Aalborg, Aarhus, København, Odense og Høje Taastrup. Hvis en biografudgivelse er godt nok til Taylor Swift og Beyoncé, er det også godt nok til Suspekt.

Suspekt har også delt en trailer til filmen via deres Instagram. Se den herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Suspekts koncertfilm er instrueret af Martin Skovbjerg (‘Brakland’, ‘København findes ikke’), og ifølge en pressemeddelelse er filmen skabt med henblik på »at fange øjeblikket og stemningen fra den historiske aften, samt genskabe den intense atmosfære og energi, som prægede koncerten fra start til slut«.

Filmen får premiere den 4. maj i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, hvorefter den rykker rundt i landet som en slags lille filmturné. Særligt visningen i Palads bliver dog speciel – de overtager hele biografen den 6. maj med rød løber, åben bar og masser af inviterede gæster, mens gruppen også selv deltager. Der lukkes i den forbindelse for almindelige filmvisninger, og biografens fem største sale bliver dedikeret til en »eksklusiv VIP-aften« inden filmstart.

Suspekt i Parken – Det kan godt blive vildere (Danmarks største koncertfilm)’
4. maj: Kennedy, Aalborg
5. maj: Nordisk Film Bio, Aarhus
6. maj: Palads, København
11. maj: Nordisk Film Bio, Odense
12. maj: City-2, Høje Taastrup

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af