Taylor Swift er hverken »vigtig« eller »interessant som artist«, siger Courtney Love

Taylor Swift er hverken »vigtig« eller »interessant som artist«, siger Courtney Love
Courtney Love. (Foto: Victor Boyko/Getty Images)

Courtney Love har ikke meget tilovers for Taylor Swift, afslører hun i et nyt interview med The Standard.

»Taylor er ikke vigtig. Hun er måske et safe space for piger, og hun er nok tidens Madonna, men hun er ikke interessant som artist«, lyder det således fra den tidligere Hole-sanger.

Netop Madonna står også for skud i interviewet, hvor Love blandt andet udtaler følgende: »Jeg kan ikke lide hende, og hun kan ikke lide mig«.

Som om det ikke var nok, giver Love også sit besyv med om Beyoncé, der lige nu hitter stort med albummet ‘Cowboy Carter’.

»Jeg kan godt lide idéen om, at Beyoncé laver et country-album, fordi det handler om sorte kvinder, der træder ind på et område, der tidligere har været forbeholdt hvide kvinder«, siger hun og tilføjer:

»Jeg kan bare ikke lide hendes musik«.

Sidst med ikke mindst når Love også omkring Lana Del Rey, som hun ellers tidligere har kaldt et »musikalsk geni«, men som hun åbenbart heller ikke længere bryder sig om.

»Jeg har ikke kunnet lide hende, siden hun lavede et John Denver-cover, og jeg synes faktisk, hun burde holde syv års pause. Indtil ‘Take Me Home Country Roads’ syntes jeg, hun var god«, forklarer hun.

Love lovede sidste år, at hun ville udgive et nyt soloalbum ved juletid, men det kom aldrig. Til gengæld har hun netop lanceret et nyt radioprogram på BBC Radio 6 ved navn ‘Women’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af