Tinderbox deler årets spilleplan – og afslører nye scenenavne

Tinderbox deler årets spilleplan – og afslører nye scenenavne
Camila Cabello. (Foto: PR)

Spilleplanen til Tinderbox 2024 er nu udkommet på festivalens app og hjemmeside. Her kan man ikke alene se spilletiderne for de tre festivaldage 27.-29. juni – man kan også se, at de tre hovedscener har fået nye navne.

De to største scener, der tidligere hed Blå og Rød Scene, har nu fået navnene Plaza og Panorama. Og den mindre teltscene, der tidligere bar det simple navn Teltscenen, hedder nu Pavilion – præcis ligesom det indtil for nylig var tilfældet på Roskilde Festival, hvor Pavilion-scenen nu er blevet erstattet af den næsten identiske Gaia-scene.

På tidsplanen kan man se, at førstedagen torsdag bliver åbnet af Kalaset på Pavilion kl. 14.00. Dagens sidste koncert kommer fra David Guetta og Morten, der optræder med deres Future Rave-koncept på Panorama-scenen – de starter 00.30.

Fredag bliver ballet åbnet på Pavilion af Mas, der netop har udgivet en rigtig lovende ep. Sidste koncert bliver leveret af popstjernen Camila Cabello, der spiller i to (!) timer med koncertstart midnat. Pavilion byder også på en intimkoncert med denne dag.

Pavilion står også for første koncert lørdag – her er det Bathsheba, der fører an, mens weekenden bliver afrundet med Lenny Kravitz, der indtager Panorama-scenen klokken 00.15.

Gå på opdagelse i hele tidsplanen via festivalens hjemmeside her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af