Distortion X fuldender årets program – Artigeardit på Nørrebro

Distortion X fuldender årets program – Artigeardit på Nørrebro
Artigeardit. (Foto: Jens Haugaard)

De fleste festivaler har efterhånden udgivet en tidsplan, men Distortion er jo ikke som alle andre festivaler – og her vanker der altså nye navne til hovedprogrammet blot to uger forud for afviklingen.

Den store Distortion X-åbningsfest på Rådhuspladsen byder i år på et program kurateret af dj-duoen TooManyLeftHands, og de har netop fuldendt lineuppet med fire navne fra hiphoppens verden.

Rapperne Goldie, Yakuza og Gobs kigger forbi og optræder, og Suspekt-produceren Rune Rask giver en solooptræden med sin velklingende instrumental-hiphop. De tilslutter sig et program, der allerede tæller blandt andre Icekiid, Jimilian, Dillistone og franske Hugel.

Dagen efter indtager Distortion X Den Røde Plads på Nørrebro, og her fuldender ét nyt navn årets program, nemlig Artigeardit. Han optræder på Red Bulls scene, der også byder på Noah Carter, Kundo og Merro8.

På Distortion X Nørrebro finder man også Soundvenue-scenen, hvor blandt andre Av Av Av, Kind Mod Kind og Ung-Skab optræder.

Distortion har også føjet tre nye events til deres Distortion Club-program. Disse tre events foregår på tværs af de to Kødbyen-klubber H9 og Jolene, og hovednavnene til de tre events er tyske Steve Bug, engelske Riva Starr og tyske Dasco. Begivenhedernes fulde lineups kan ses forneden.

Ud over Distortion X og Distortion Club byder årets festival også på et utal af gadefester, og to dage med Distortion Ø-optrædener på Refshaleøen, hvor hovednavnene tæller DJ Heartstring, Mall Grab og I Hate Models.

Nye navne til Distortion X Rådhuspladsen, onsdag 29. maj:
Gobs
Goldie
Rune Rask
Yakuza

Nye navne til Distortion X Nørrebro, torsdag 30. maj:
Artigeardit

Nye events til Distortion Club, 29.-31. maj:
H9, 29. maj: Cph Deep præsenterer Steve Bug (DE), Lean Robotti B2B Philip Siegrist, Ditte Alexandra, Tmyl, Aromatic, Kipp, Gæo
Jolene, 30. maj: Dasco (DE), Kawun, Prom Night
H9: Vinter Sol præsenterer Riva Starr (UK), Karsten Loud x Mashti, Asle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af