Smukfest klar med årets spilleplan – fire nye navne på programmet

Smukfest klar med årets spilleplan – fire nye navne på programmet
Lukas Graham på NorthSide. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

Smukfests program vokser med al hast her for tiden.

Tidligere på måneden annoncerede festivalen Burna Boy som plakatens afsluttende internationale hovednavn, og i dag har de færdiggjort spilleplanen og tilføjet fire nye navne til årets plakat.

EDM-fans kan blandt andet glæde sig til hollandske Hardwell, og i det internationale hjørne finder vi også den amerikanske filmstjerne Kiefer Sutherland, der ved siden af sin karriere i film som ‘Stand By Me’ og ‘Melancholia’ altså også spiller countryrock.

To danske navne er også blevet føjet til dagens pakke. Lukas Graham gæster i kølvandet på en stærkt overbevisende 2023-turné, hvor en ellers skeptisk Soundvenue-anmelder blev gjort til skamme, og den famøst trommespillende komiker Melvin Kakooza spiller op til fest med sit Upload Jam Band, hvor han står til at få besøg af et væld af gæstesangere.

Spilleplanen kommer i forlængelse af, at Smukfest i fredags annoncerede sit opvarmningsprogram, hvor vækstlagsnavne som blandt andre Annika, Elsked og Merro8 betræder den såkaldte LiveCamp-scene. Hele lineuppet til årets LiveCamp fremgår af spilleplanen, som du kan se HER.

Dagens annonceringer:
Hardwell (NL)
Lukas Graham
Kiefer Sutherland (US)
Melvin Kakooza & The Upload Jam Band

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af