Dolly Parton overrasket over ændret tekst i Beyoncés ‘Jolene’-cover

Dolly Parton overrasket over ændret tekst i Beyoncés ‘Jolene’-cover
Beyoncé. (Foto: Blair Caldwell)

På sit seneste album, country-hyldesten ‘Cowboy Carter’, indspillede Beyoncé sin egen version af Dolly Partons legendariske hit ‘Jolene’.

Her var ikke bare tale om et klassisk cover – popstjernen havde også ændret i noget af sangteksten, så udtrykket blev lidt mere aggressivt. Hvor Dolly Parton i originalen for eksempel sang »Please don’t take my man«, lød det i stedet »I’m warning you, don’t come for my man« i Beyoncés coverversion.

Nu fortæller Dolly Parton, som også medvirker på ‘Cowboy Carter’ med en indtalt besked på nummeret ‘Dolly P’, at hun blev overrasket over Beyoncés ændrede ‘Jolene’-sangtekst. Det skriver Deadline.

»Da de sagde, hun ville lave ‘Jolene’, regnede jeg med, at det ville være min almindelige version, men det var det ikke«, fortæller Parton i et interview med E! News.

»Men jeg elsker, hvad hun gjorde med den. Og som sangskriver elsker man det faktum, at folk laver éns sange, lige meget hvordan de gør det«, fortsætter Parton. »Jeg synes, det var meget modigt af hende.

Med ‘Cowboy Carter’ toppede Beyoncé i april Billboards amerikanske hitliste for country-album som den første sorte kvinde nogensinde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af