FKA Twigs kræver 10 millioner dollars i erstatning fra Shia LaBeouf

FKA Twigs kræver 10 millioner dollars i erstatning fra Shia LaBeouf
FKA Twigs. (Foto: PR)

I 2020 sagsøgte FKA Twigs ekskæresten Shia LaBeouf for følelsesmæssig manipulation, vold og overgreb. I 2022 kom det frem, at sagen skulle for retten i april 2023, men ifølge Stereogum er retssagen blevet rykket til 14. oktober i år.

In Touch har skaffet eksklusive retssagsdokumenter skrevet af LaBeoufs advokat, og de kan rapportere, at FKA Twigs kræver 10 millioner dollars i erstatning – både for de emotionelle kvaler, hun har været igennem, og for hvordan disse har forhindret hende i at udføre sit arbejde og dermed haft økonomiske konsekvenser for hende.

I dokumentet skriver LaBeoufs advokat blandt andet, at FKA Twigs påstår, at hendes album blev forsinket grundet psykiske kvaler, og at hun som resultat heraf har tabt over en million dollars. Ifølge LaBeoufs advokat har Twigs imidlertid ikke fremvist evidens for denne påståede forsinkelse.

»Hvad angår FKA Twigs’ påståede alvorlige følelsesmæssige lidelse, er summen af hendes medicinske udgifter 4.100 dollars til en terapeut«, skriver LaBeoufs advokat og tilføjer: »Modsat hvad FKA Twigs påstår, ser det ud til, at hun har øget sin profil i årene efter sit forhold til Shia, og hendes karriere ser ud til at trives«.

Shia LaBeouf har ifølge In Touch sagt til retten, at en dom på 10 millioner dollars i erstatning ville være »finansielt ruinerende«.

Ifølge People påstår FKA Twigs til gengæld, at LaBeouf tilbageholder relevante sms’er, han har sendt til tredjeparter om hende, og at han uretmæssigt opsøger »private finansielle og medicinske informationer, der intet har at gøre med det, sagen handler om«.

Twigs’ advokater siger, at LaBeoufs team »opsøger hele den anklagende parts medicinske historie, langt hinsides de skader, det rent faktisk drejer sig om«. FKA Twigs påstår nemlig, at LaBeouf bevidst eksponerede hende for en seksuelt overført sygdom, men LaBeouf opsøger altså ifølge Twigs’ advokater medicinsk information, der intet har med den sygdom at gøre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af