FKA Twigs går i detaljer om Shia LaBeoufs overgreb i stort interview

FKA Twigs går i detaljer om Shia LaBeoufs overgreb i stort interview
Shia LaBeouf. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Tilbage i december sagsøgte musikeren FKA Twigs sin ekskæreste Shia LaBeouf for fysisk og pyskisk vold samt overgreb. I sagsanlægget står der blandt andet, at LaBeouf skulle have isoleret, truet og taget kvælertag på sangeren, da de efter optagelserne til filmen ‘Honey Boy’ blev kærester og med tiden flyttede sammen.

I et nyt interview med Elle beskriver FKA Twigs nu i flere detaljer, hvordan skuespillerens mishandlende adfærd kom til udtryk og påvirkede hende.

»Efter jeg flyttede ind i hans hjem, det var der, overgrebene virkelig eskalerede«, forklarer hun i artiklen. »Det gik op for mig på det tidspunkt, at jeg ikke bare havde at gøre med en forpint person, som gennemgik en skilsmisse. Eller at udefrakommende faktorer i hans liv fik ham til at reagere på mig«.

FKA Twigs fortæller blandt andet, at LaBeouf gav hende retningslinjer for, hvor mange gange om dagen, hun skulle kysse ham, at han beordrede hende til at sove nøgen, og at han havde en pistol ved siden af deres seng.

Hun fortæller også om en tur til Jamaica, hvor hendes bedsteforældre bor. Her blev LaBeouf angiveligt vildt misundelig, fordi hun »kastede med håret« foran en tjener.

»Du forstår ikke, jeg er jamaicaner. Det er mine folk. Jeg har været her mange gange før. Jeg forsøger bare at være venlig«, forklarede hun til sin daværende kæreste, som ikke troede hende og beordrede hende til at undgå øjenkontakt med mandlige tjenere.

I en episode fra 2019 blev skuespilleren også voldelig over for FKA Twigs, fortæller hun i interviewet. Parret befandt sig i en bil, og LaBeouf truede hende med at køre galt, hvis ikke hun fortalte ham, hvor meget hun elskede ham. Senere, da hun havde forladt bilen ved en tankstation, fulgte skuespilleren angiveligt efter hende, overfaldt hende, kastede hende mod bilen, skreg hende i ansigtet og tog kvælertag på hende.

Senere opdagede FKA Twigs, at LaBeouf bevidst havde smittet hende med en sexsygdom, hvis symptomer han selv havde skjult på sin egen krop ved brug af makeup.

»Jeg ville ærligt talt ønske, jeg kunne sige, at jeg fandt en styrke og så lyset«, svarer hun til spørgsmålet om, hvordan hun overlevede forholdet til Shia LaBeouf, som hun i sidste ende flygtede fra i maj 2019, da hun skulle på turné.

»Jeg ville ønske, jeg kunne sige: ‘Det er et bevis på min stærke karakter’ eller ‘Det er sådan min mor har opfostret mig’. Men det har ikke noget med det at gøre. Det er rent held, at jeg ikke er i den situation mere«.

Efter offentliggørelsen af FKA Twigs’ sagsanlæg, er Shia LaBeouf blevet indlagt på et behandlingssted.

»Jeg har mishandlet mig selv og alle omkring mig i årevis. Jeg har en historik med at såre mine nærmeste. Jeg skammer mig over det og undskylder over for dem, jeg har såret. Der er ikke mere, jeg kan sige«, har han tidligere udtalt sig i en e-mail til The New York Times.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af