Hør Billie Eilishs hårrejsende liveudgave af nummeret ‘The Greatest’

Hør Billie Eilishs hårrejsende liveudgave af nummeret ‘The Greatest’
Billie Eilish. (Foto: PR)

Billie Eilish udgav sidste måned den stærke albumtreer ‘Hit Me Hard and Soft’, men først til september begynder turnéen. Derfor går der også lidt tid, før vi får set, hvordan sangene fra albummet udfolder sig live.

Man behøver dog ikke vente, hvis man hungrer efter at høre den storladne ballade ‘The Greatest’ i en live-setting. Eilish har nemlig netop fremført nummeret i ‘The Late Show with Stephen Colbert’ – og det lyder, som om det sagtens kunne blive et højdepunkt, når hun gæster Danmark til foråret.

Her er hun flankeret af sin bror og samarbejdspartner Finneas på akustisk guitar, hvilket sikrer en intim, sparsom lyd i løbet af sangens første par minutter. Men i bedste ‘Happier Than Ever’-stil er ‘The Greatest jo et nummer, der bliver mere højlydt og bragende, som det skrider fremad.

Til sidst kommer der da også et fuld band på med buldrende trommer, en intens bas og et tracket strygerspor, mens Eilish synger af sine lungers fulde kraft, før hun ubesværet skifter til et hviskende toneleje i outroen.

Det er en af den slags liveoptrædener, der får alle hårene til at rejse sig. Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af