Frank Ocean har givet sit første interview i årevis – teaser ny musik

Frank Ocean har givet sit første interview i årevis – teaser ny musik
Frank Ocean. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Frank Ocean giver som bekendt sjældent interviews (og udgiver endnu sjældnere ny musik), men for nylig gjorde han en undtagelse.

Den tilbagetrukne stjerne har nemlig bidraget til The New York Times’ store portræt af produceren Michael Uzowuru, der stod bag nummeret ‘Nights’ fra Oceans seneste album, ‘Blonde’, og som sidenhen har været involveret i singlerne ‘Chanel’ og ‘In My Room’.

»Min og Michaels karrierer eksisterer post-hiphop – den genre, den kultur, påvirker i høj grad os begge. Men hans appetit er vokset. Hans vokabularium, rent musikalsk, er vokset så meget i den tid, jeg har kendt ham«, lyder det blandt andet fra Ocean.

I artiklen afsløres det desuden, at han og Uzowuru muligvis har mere musik på vej. »For nylig har de arbejdet på ny musik sammen i Miami«, står der helt konkret i brødteksten.

Udtalelserne til The New York Times markerer Oceans første interview siden 2021, hvor han talte med Financial Times. Dengang omhandlede det imidlertid ikke musikken, men smykkeeventyret Homer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af