Ice Spice og SZA snakker om Roskilde Festival på Instagram

Ice Spice og SZA snakker om Roskilde Festival på Instagram
Ice Spice på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

I sidste uge optrådte både Ice Spice og SZA på årets Roskilde Festival, men til sidstnævntes store fortrydelse nåede de ikke at mødes.

I et opslag på Instagram har Ice Spice delt en række billeder og videoer fra sine besøg i henholdsvis Danmark, Polen og Østrig med captionen »EU love«, og i kommentarfeltet skriver SZA blandt andet følgende:

»Okay, hvordan missede jeg dig i Danmark? Jeg har lige været der!«, hvortil Ice Spice ganske enkelt svarer »fuck«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For både Ice Spice og SZA markede årets Roskilde Festival deres første danske koncerter nogensinde, men den ene slap bedre fra det end den anden.

Ifølge Soundvenues anmelder var Ice Spices danmarksdebut nemlig tæt på en katastrofe, fordi rapstjernen torsdag eftermiddag i de sølle 35 minutter, koncerten varede, føltes »fjern og lille der på den store Orange Scene«.

SZA stod for at lukke selvsamme hovedscene lørdag aften, og her kvitterede Soundvenues anmelder med fem stjerner. »Udover at være en koncert, der pleasede øjet, var SZA i vokal topform«, lød det blandt andet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af