Evil House Party spiller gratis koncert på Nørrebro i weekenden

Evil House Party spiller gratis koncert på Nørrebro i weekenden
Evil House Party. (Foto: PR)

Deres imødesete debutalbum lader vente på sig, men det betyder ikke, at tingene står stille for Evil House Party.

Duoen, der består af Emma Acs og den tidligere Communions-guitarist Jacob Formann, var tidligere i år på en lille forårsturné med Afskum, og på lørdag den 10. august spiller de en gratis koncert på Nørrebro Street Food.

Soundvenue har været med til at kuratere arrangementet, og det er på ingen måde tilfældigt, at det foregår på Nørrebro. Både Acs og Formann er nemlig formet af at have boet og færdedes mange år i bydelen – herunder ikke mindst på spillestedet Mayhem, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Evil House Party beskriver selv deres musik som »mareridtspop«, og har man set duoen live, ved man, at der er noget om snakken. På sidste års Roskilde Festival imponerede Acs eksempelvis med en zombiewalk, og selvom musikken er euforisk, kredser teksterne om tunge tematikker som borderline.

Duoen udgav i 2021 ep’en ‘Grand Theft Auto’, og et debutalbum skulle altså være lige på trapperne. Måske bliver der endda mulighed for at høre nogle af de nye sange, når de gæster Nørrebro Street Food på lørdag?

Arrangementet begynder klokken 17.00 og er som sagt gratis. Læs mere HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af