Kanye Wests 19 år lange hitlistestime brudt af Taylor Swift

Kanye Wests 19 år lange hitlistestime brudt af Taylor Swift
Kanye West og Taylor Swift til MTV VMAs i 2009. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Det er ikke ligefrem nyt, at Taylor Swift ligger nummer et på hitlisterne med et album. I denne uge kan Swifties dog gnægge lidt ekstra over det.

Ifølge NME har Swift nemlig brudt ærkefjenden Kanye Wests 19 år lange stime af album, som har debuteret på førstepladsen af den amerikanske hitliste Billboard 200.

Kanye West udgav i starten af august sit andet fællesalbum med Ty Dolla Sign, ‘Vultures 2’, der landede på hitlistens andenplads i sin første uge. Og på førstepladsen lå altså Taylor Swifts ‘The Tortured Poets Department’, som fik et ekstra skud albumsalg i den uge grundet endnu en ny deluxe-udgave.

Sidste gang, et Kanye West-album ikke entrerede hitlisten helt på toppen, var ifølge NME i 2004, da rapperen albumdebuterede med ‘The College Dropout’. Hiphopklassikeren landede således på Billboard 200’s andenplads – også en temmelig flot bedrift for et debutalbum!

‘Vultures 2’ er andet kapitel i en allerede annonceret, om end forsinket albumtrilogi af Kanye West og Ty Dolla Sign. Soundvenues anmelder tildelte den nye plade to stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af