Klassisk Travis Scott-mixtape kommer endelig på streaming – ‘Days Before Rodeo’ er ude på fredag

Klassisk Travis Scott-mixtape kommer endelig på streaming – ‘Days Before Rodeo’ er ude på fredag
Travis Scott. (Foto: PR)

Et af Travis Scotts forsvundne værker bliver denne uge gravet frem igen. På fredag genudgiver rapperen mixtapet ‘Days Before Rodeo’ næsten præcis 10 år efter dets oprindelige udgivelse i 2014.

»Vi fejrer 10-års jubilæet for ‘Days Before Rodeo’ ved endelig at genudgive det overalt den 23. august, og måske også et par nye sange fra den æra«, skriver Scott på Instagram, og tilføjer et begejstret: »Jeg fucking hopper gennem vægge, ahhh«.

‘Days Before Rodeo’ er lidt af et kultværk for Scott-fans og indeholder blandt andet hittet ‘Mamacita’ med Young Thug og Rich Homie Quan.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I anden halvdel af 00’erne og første halvdel af 2010’erne eksisterede der en sprudledende mixtape-kultur på hiphopscenen. Nogle af den tids definerende udgivelser var ikke klassiske studiealbum, men i stedet udgivelser, der kun eksisterede som downloads på forskellige platforme.

Siden er hele musikverdenen som bekendt rykket ind på streamingtjenester, og det har betydet, at mange udgivelser fra dengang risikerer at gå tabt. For mange mixtapes ligger ikke på streaming, og kan i visse tilfælde ikke uploades på grund af problemer med rettighederne.

Men nu finder en af de store udgivelser fra den æra, ‘Days Before Rodeo’, i det mindste vej til officielle streamingplatforme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af