Miklo er tilsyneladende blevet løsladt fra fængsel – annoncerer albummet ‘Split Personality’

Miklo er tilsyneladende blevet løsladt fra fængsel – annoncerer albummet ‘Split Personality’
Miklo. (Foto: Tue Blichfeldt/Soundvenue)

Tilbage i marts 2022 blev Miklo kendt skyldig i en sag omhandlende grov vold, frihedsberøvelse, trusler og røveri. Det skete lige, da rapperens muskkarriere var ved at tage fart for alvor.

Nu er den maskerede artist tilsyneladende blevet løsladt.

»Honey, I’m home«, skriver rapperen på et Instagram-opslag med en video, der først gengiver en række artikler vedrørende hans retssag og dom, og efterfølgende viser Miklo foran et fængsel – antageligvis umiddelbart efter løsladelsen.

Videoen indeholder desuden både en bid ny musik samt en albumannoncering. En udgivelse ved navn ‘Split Personality’ skulle være ude »snart«, lover Miklo i en kommentar.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye musik kommer dog næppe til at udkomme på det store pladeselskab Universal, der tidligere udgav rapperens materiale. De afbrød nemlig samarbejdet med Miklo efter hans dom.

Omstændighederne bag rapperens fængsling vakte en del opmærksomhed, da de var så voldsomme.

Miklo blev dømt for at have været med til at orkestrere flere røverier, hvor mænd blev lokket til en lejlighed af to unge kvinder, hvorefter de blev overfaldet af Miklo samt rapperne TJ Mani og Luqa Dhere.

Nu har den kontroversielle rapper altså tilsyneladende afsonet sin straf, og er klar til at genoptage musikkarrieren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af