Så tæt var vi på en The Smiths-reunion i 2025

Så tæt var vi på en The Smiths-reunion i 2025
Johnny Marr og Morrissey fra The Smiths. (Foto: Clare Muller/Redferns/Getty Images)

For nylig skrev vi om hvilke reunions, der efter Oasis’ genforening kunne få musikverdenen til at gå amok, hvis de skete. Her inkluderede vi The Smiths, men konstaterede samtidig, at det nok var ganske usandsynligt.

Det skyldes især, hvordan Morrissey og Johnny Marr omtaler hinanden i interviews, hvor luften er frostkold. Men nu viser det sig, at The Smiths rent faktisk har været meget tæt på en reunion.

NME beretter, at der ifølge Smiths-frontmand Morrissey var et lukrativt tilbud på bordet, som denne allerede havde takket ja til.

»I juni 2024 fik både Morrissey og Marr et lukrativt tilbud om at turnere verden rundt som The Smiths i 2025. Morrissey sagde ja til tilbuddet; Marr ignorerede tilbuddet«, lyder det fra Morrissey i en udtalelse på sin hjemmeside.

Vi må derfor stadig se langt efter en The Smiths-reunion, selvom det ikke virker fuldstændig usandsynligt, når den ene hovedpart tilsyneladende er villig til at sige ja.

Morrissey tager på en større USA-turne til efteråret, og har desuden via sin udtalelser påpeget, at Johnny Marr nu må fortsætte med at turnere som special guest for New Order.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af