Charli XCX teaser nyt ‘Brat’-remix – Troye Sivan og muligvis Dua Lipa ombord

Charli XCX teaser nyt ‘Brat’-remix – Troye Sivan og muligvis Dua Lipa ombord
Charli XCX. (Foto: PR)

Det kan godt være, at Charli XCX har erklæret at ‘Brat summer’ er slut, men helt forbi er æraen altså ikke.

Popstjernen har nemlig i flere uger teaset et nyt ‘Brat’-remix, hvilket har fået fans til at spekulere i, hvilke gæstestjerner der mon medvirker på nummeret.

Nu har Charli XCX løftet en del af sløret i et klip på X, hvor hun lip-syncer i et backstage-område sammen med Troye Sivan, mens der spiller, hvad der utvivlsomt må være en remixudgave af ‘Talk Talk’.

Men det stopper ikke her. Charli XCX har nemlig delt et lydklip på den private Instagramkonto 360_brat, hvor Dua Lipa på spansk siger »Charli, Troye, et lille kys til jer«.

Det er svært ikke at sammenkæde med slutningen af det origianle ‘Talk Talk’-nummer, hvor Charli XCX synger »Talk to me in Spanish«.

Selvom intet officielt er bekræftet endnu, lader det altså til, at det næste ‘Brat’-remix bliver en udgave af ‘Talk Talk’ med Dua Lipa og Troye Sivan.

Mon ikke det når at lande i tid til at kunne blive spillet live på Charli XCX og Troye Sivans fælles ‘Sweat Tour’, der starter på lørdag i Detroit?

Samarbejdet mellem Charli XCX og Troye Sivan vil være deres tredje sammen efter ‘1999’ og ‘2099’, der begge var at finde på albummet ‘Charli’ fra 2019. Det vil dog være første gang, at de hver især samarbejder med Dua Lipa.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af