Charli XCX erklærer, at ‘brat summer’ er slut

Charli XCX erklærer, at ‘brat summer’ er slut
Charli XCX. (Foto: PR)

Sommeren 2024 har i dén grad stået i Charli XCX’s tegn, efter hun i starten af juni udgav det limegrønne, klubbede popalbum ‘Brat’. Siden er ‘brat summer’ som bekendt blevet et popkulturelt fænomen – et æstetisk modsvar til clean girl-æstetik og herskende skønhedsidealer.

Charli XCX har gjort sit for at holde gang i hypen med både en deluxe-udgave af ‘Brat’-albummet og en række stjernespækkede remixes, herunder en Billie Eilish-gæstet version af ‘Guess’.

Flere, herunder Pitchfork, har dog allerede vurderet, at ‘brat summer’-fænomenet er ovre. Det skete muligvis, da Charli XCX med ordene »Kamala ER brat« pludselig blev en del af den amerikanske præsidentvalgkamp.

Nu er det imidlertid officielt – Charli har netop erklæret ‘brat summer’ slut, skriver Entertainment Weekly. Det giver jo god mening, idet vi med september er nået til efteråret.

»Farvel for evigt, brat summer«, skriver den britiske popstjerne slet og ret i caption til et Instagram-opslag. Sammen med udmeldingen kommer en række ‘brat summer’-højdepunkter i form af TikTok-videoer lavet fans (herunder Kim Kardashian og datteren North West), der tager fænomenet’ til sig.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Charli XCX har allerede teaset for, at hun er i gang med at lave ny musik med Bon Iver og Danielle Haim, der »bestemt befinder sig i bratosfæren«.

Sideløbende er hun tilsyneladende gået all in på en skuespilkarriere. Hun medvirker i hvert fald i hele tre film, som endnu ikke er udkommet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af