Charli XCX har været i studiet med Bon Iver og Danielle Haim – teaser allerede nyt album

Charli XCX har været i studiet med Bon Iver og Danielle Haim – teaser allerede nyt album
Charli XCX. (Foto: PR)

Hvis du har fået nok af ‘Brat summer’, så er der desværre dårligt nyt. Charli har nemlig teaset, at der er et album på vej, som »bestemt befinder sig i bratosfæren«.

Det fortæller hun i et nyt interview med Vulture, hvor hun desuden tilføjer, at hun har været i studiet med Bon Iver og Danielle fra Haim.

Et potentielt samarbejde ville markere første gang, at Charli XCX og Bon Iver slår pjalterne sammen, hvorimod Danielle allerede har medvirket sammen med resten af Haim på Charli-sangen ‘Warm’ fra 2019.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet understreger Charli XCX, at det nye materiale ikke er et remix-album – dog afslører hun, at hun har endnu et remix i ærmet, inden ‘Brat summer’ er forbi.

Hvorvidt det hele stemmer skal dog tages med et gran salt, eftersom hun også udtaler, at »det er sjovt at lyve, det er så brat«.

Uanset hvad lader det til, at popstjernen har mange ting i støbeskeen, eftersom hun for nylig også har bekræftet, at hun har været i Polen for at optage en film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af