»Blæst bagover«: Taylor Swift roser Charli XCX til skyerne

»Blæst bagover«: Taylor Swift roser Charli XCX til skyerne
Taylor Swift under 'Eras'-turnéen i London. (Foto: Gareth Cattermole/TAS24/Getty Images for TAS Rights Management)

Når verdens nok mest magtfulde popstjerne udtaler sig, lytter man efter. Og når Taylor Swift kaster rosende ord af sig omkring sommerens mest omtalte pop-personlighed, lytter man i høj grad efter. Det skete for nylig, da Taylor Swift udtalte sig om Charli XCX til Vulture.

Swift siger om Charli, at »hendes sangskrivning er uvirkelig og opfindsom«, og at »hun formår at tage sine sange til steder, man ikke forventer, og har gjort det i mere end et årti«.

Hun tilføjer desuden, at hun har været »blæst bagover lige siden hun først hørte ‘Stay Away’ i 2011«.

Det er store ord fra Swifts side – især taget i betragtning, at der har været rygter om beef mellem popstjernerne samt floreret fanteorier om, hvorvidt Charli XCX-sangen ‘Sympathy Is A Knife’ fra ‘Brat’ indeholder en stikpille til Swift.

Det drejer sig om sætningen »Don’t want to see you backstage at my boyfriend’s show«, der i nogles øjne refererer til Swift og The 1975. Swift datede som bekendt forsangeren Matty Healy, og Charli er forlovet med bandets trommeslager George Daniel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Charli har dog afvist, at sangen er et diss-track. Nu er der tilsyneladende kun roser at udveklse mellem de to – i hvert fald fra Swift til Charli. Ren ønsketænkning kunne være et samarbejde mellem dem, men gad vide om verden er klar til dét remix?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af