Childish Gambino udskyder koncerter på grund af sit »fysiske helbred«

Childish Gambino udskyder koncerter på grund af sit »fysiske helbred«
Childish Gambino. (Foto: PR)

Donald Glover har siden starten af august været i gang med sin store farvelturné som Childish Gambino – en turné, der også kommer forbi Danmark i november.

Nu har musikeren dog aflyst resten af sine koncerter i USA og Canada, hvor der stadig var 15 tilbage i kalenderen. Årsagen er hans »fysiske helbred«, skriver Billboard.

»Hej alle sammen. Desværre er jeg nødt til at udskyde resten af ​​den nordamerikanske turné for at fokusere på mit fysiske helbred i et par uger«, skriver Donald Glover på X.

»Hold fast i jeres billetter. ALLE billetter vil blive indfriet til de kommende datoer i Nordamerika, når de bliver rykket. Tak for privatlivets fred. Tak for støtten. Tak for kærligheden«.

Turnéen er planlagt i forbindelse med multikunstnerens sidste album under rap-aliaset Childish Gambino, ‘Bando Stone and The New World’ – der i øvrigt agerer soundtrack til en endnu ikke udgivet film af samme navn, som Glover både instruerer og spiller hovedrollen i.

De europæiske koncerter er ikke berørt af aflysningerne. Man må dermed indtil videre stadig forvente, at Childish Gambino som planlagt optræder i Royal Arena 10. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af