Gwen Stefani er tilbage – annoncerer albummet ‘Bouquet’

Gwen Stefani er tilbage – annoncerer albummet ‘Bouquet’
Gwen Stefani. (Foto: RB/Bauer-Griffin/GC Images)

Det vrimler med comebacks og reunions disse dage. Udover at Oasis og andre rockbands føler trangen til at vende tilbage, har vi i år fået comebackalbum fra ældre popstjerner som Justin Timberlake, Jennifer Lopez og, snart, Katy Perry.

Nu har endnu en popstjerne, der havde sin storhedstid i 00’erne, annonceret et nyt album.

Den 15. november udkommer Gwen Stefanis femte album, der har fået titlen ‘Bouquet’. Det har popstjernen annonceret på sine sociale medier. Albummets førstesingle kommer til at hedde ‘Somebody Else’s’, og udkommer i morgen, fredag.

Hun har desuden delt tracklisten, der inkluderer duetten ‘Purple Irises’ med ægtemanden Blake Shelton, som udkom tidligere i år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stefani fik et kæmpe gennembrud midt i 90’erne i front for ska-poppunk-bandet No Doubt, og i 2004 fulgte hendes solodebutalbum, ‘Love. Angel. Music. Baby.’.

I 00’erne hittede hun stort med sange som ‘Hollaback Girl’, ‘Rich Girl’ og Akon-samarbejdet ‘Sweet Escape’.

Det er dog længe siden, vi har fået et album fra Gwen Stefani. Hendes seneste udgivelse er julealbummet ‘You Make It Feel Like Christmas’ fra 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af