Hans Philip deler singlen ‘Du og jeg’ – og et cute ungdomsfoto

Hans Philip deler singlen ‘Du og jeg’ – og et cute ungdomsfoto
Hans Philip. (Foto: Jasper Spanning)

Sensommeren er over os, og vi imødegår den måske sidste solskinsweekend i år. Heldigvis er der landet det perfekte nummer til netop dét i form af Hans Philips nye single ‘Du og jeg’.

På Instagram har musikeren givet den nye sang et par ord med på vejen: »Ved ikke rigtig om sommeren er slut endnu, men jeg har lavet en sang om, at den er det«.

Hans Philip tilføjer, at sangen blev til for lang tid siden sammen med Hennedub og Mathias Klysner, men først udgives nu – måske fordi sommer-timingen er perfekt.

‘Du og jeg’ oser nemlig af (sen)sommer-vibes, da man mødes af et roligt, nærmest Mac Demarco-agtigt guitarbehag. Som så ofte med Hans Philip ligger melankolien dog og lurer lige under overfladen, hvilket omkvædet understreger.

»Sommeren er slut, alt er forbi«, synger han på det bittersøde nummer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hans Philip har desuden delt et cute ungdomsfoto, der også agerer artwork for singlen.

»Her er et billede af mig der er emo, men også hiphop«, skriver Hans Philip til fotoet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er første gang, at Hans Philip udgiver i eget navn siden 2022, hvilket må hænge sammen med Ukendt Kunstners comebackalbum og -turne sidste år.

Selv drager Hans Philip desuden på mini-turné henover efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af