Billie Eilish nægter at tale om dating og seksualitet »nogensinde igen«

Billie Eilish nægter at tale om dating og seksualitet »nogensinde igen«
Billie Eilish. (Foto: PR)

Billie Eilish er helt færdig med at dele detaljer om sit datingliv og sin seksualitet med omverdenen, skriver Complex.

»Jeg ville ønske, at ingen vidste noget som helst om min seksualitet eller noget som helst om mit datingliv. Nogensinde, nogensinde, nogensinde«, siger Eilish i et nyt interview med Vogue. »Og jeg håber, at de aldrig kommer til det igen«.

»Og jeg kommer aldrig nogensinde igen til at tale om min seksualitet nogensinde igen«, fortsætter hun. »Og jeg kommer aldrig nogensinde igen til at tale om, hvem jeg dater«.

For lidt under et år siden talte Eilish med Variety om forholdet til sit køn og sin seksualitet. Her forklarede hun blandt andet, at hun aldrig har følt sig som en kvinde, men dog bruger pronominerne hun/hende. Hun delte også, at hun kan føle sig tiltrukket af kvinder.

I december sidste år kritiserede Eilish selvsamme medie for at havet outet hende på den røde løber, da en journalist spurgte ind til hendes seksualitet nok en gang.

»Tak for prisen, Variety, og også tak for at oute mig på den røde løber klokken 11 om formiddagen i stedet for at tale med mig om noget som helst andet, der betyder noget«, skrev hun dengang i et Instagram-opslag.

»Jeg kan lide drenge og piger, lad mig være i fred. Please, literally, og hvad så?«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af