Billie Eilish kritiserer Variety for at oute hende: »Jeg kan lide drenge og piger, lad mig være i fred«

Billie Eilish kritiserer Variety for at oute hende: »Jeg kan lide drenge og piger, lad mig være i fred«
Billie Eilish. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Billie Eilish langer ud efter Variety for at »oute« hende på den røde løber til weekendens Variety Hitmakers-arrangement.

»Tak for prisen, Variety, og også tak for at oute mig på den røde løber klokken 11 om formiddagen i stedet for at tale med mig om noget som helst andet, der betyder noget«, skriver Eilish i et nyt Instagram-opslag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste måned åbnede sangeren op omkring sit forhold til køn i et forsideinterview med mediet, hvor hun blandt andet kunne fortælle, at hun er tiltrukket af kvinder.

Netop hendes seksualitet var også på dagsordenen, da Variety lørdag aften fangede Eilish igen. »Jeg havde ikke indset, at folk ikke vidste det«, udtalte Eilish blandt andet i interviewet, som du kan se herunder.

Men ifølge Eilish tog Variety altså et skridt for langt ved at bringe hendes seksualitet op igen på den røde løber.

»Jeg kan lide drenge og piger, lad mig være i fred. Please, literally, og hvad så?« fortsætter Eilish på Instagram, hvor hun også opfordrer alle til at streame hendes seneste single, ‘What Was I Made For?’.

I næste uge kan Eilish opleves i årets sidste episode af ‘Saturday Night Live’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af