Childish Gambino aflyser verdensturné – herunder dansk koncert

Childish Gambino aflyser verdensturné – herunder dansk koncert
Childish Gambino. (Foto: PR)

Det skulle være Donald Glovers store, verdensomspændende finale i kølvandet på albummet ‘Bando Stone and The New World’ – hans sidste af slagsen under rap-aliasset Childish Gambino.

Men efter først at have udskudt de amerikanske koncerter, er multikunstneren nu blevet nødt til at aflyse resten af sin store turné, skriver Billboard. Dette indbefatter også alle de europæiske datoer, herunder den danske koncert i Royal Arena 10. november.

»Efter min koncert i New Orleans tog jeg på hospitalet i Houston for at få tjekket en lidelse, der var blevet tydelig. Efter at være blevet undersøgt, blev det klart, at jeg ikke ville optræde den aften, og efter flere tests kunne jeg ikke udføre resten af ​​USA-turneen i den planlagte tid. Lige nu har jeg planlagt en operation og har brug for en pause for at hele«, skriver Donald Glover på X.

»Min vej til bedring er noget, jeg skal fokusere seriøst på. Når det er sagt, har vi truffet den svære beslutning at aflyse resten af ​​den nordamerikanske turné og datoerne i Storbritannien og Europa. Billetter refunderes ved købsstedet«, fortsætter han.

»Jeg ønsker intet mere end at bringe dette show til fansene og optræde. Indtil da, tak for kærlighed, privatliv og støtte«.

Det tyder altså på, at Donald Glover stadig har i sinde at gennemføre en ny Childish Gambino-turné engang i fremtiden, uden han dog kan præcisere tidshorisonten – forståeligt nok.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af